Kesä lähestyy, tervetuloa joogatapahtumiin

 

Vaikka on vasta maaliskuu, niin kesän tapahtumasuunnitelmat on jo pitkällä. Taas on tulossa monenlaista joogista juttua, mutta lisääkin toki vielä mahtuu. Jos haluat omalle paikkakunnalle (mieluiten Pohjois-Savon alueella) kertaluontoisesti tai muutaman kerran esim. metsäjoogaa tai yinjoogaa, niin kerro ihmeessä, yritän järjestää!

Tällä hetkellä kalenterissa on jo esimerkiksi seuraavat tapahtumat:

- Etäjoogaa kerran kuussa, alustavat ajat maanantaisin 27.5,17.6, 15.7. ja 5.8.

- Iisalmen kansalaisopiston kesäjooga Nuorisotalolla kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin torstaisin klo 18-19.30, sinne vielä muutama paikka vapaana, tähän ilmoittautuminen kansalaisopiston kautta.

- Metsäjoogaa on tarjolla monessa eri paikassa. Metsäjoogaillat Lapinlahdella perjantaisin, Haminamäellä 17.5. ja Väisälänmäellä 24.5. Metsäjoogaretki Huuhkajankierrokselle (Varpaisjärvi) su 2.6. ja Korkeakoskelle (Maaninka) su 16.6, ja haaveissa on uudet retket samoihin paikkoihin elokuun viikonloppuina. Ohjaan metsäjoogaa myös Vieremän kansalaisopistossa, kolmen kerran kurssi toukokuun lopun tiistai-iltoina. Sinne on ilmoittautuminen käynnissä nyt, ja toivotaan lisää osallistujia jotta kurssi toteutuu.

- Rauhoittumisen Retriitti Metsäkartanolla (Rautavaara) kesäkuun toisena viikonloppuna 8.-9.6. Pääpaino palautumisessa ja rauhoittumisessa, tehdään yinjoogaa, nautitaan sointukylvyistä, ja joogataan myös metsässä. Retriitti toteutetaan yhteistyössä Päivi Tikkasen kanssa. Ilmoittaudu viimeistään 12.5.

- T&J, tanssi ja jooga, itämaista tanssia ja yinjoogaa. Tämä suosittu combo tulossa Luovaan Puuhun keskiviikkona 26.6. klo 15-19, sekä viime vuoden tapaan koko viikonlopun mittaisena riemun ja rentouden irtiottona Maaningalla elokuun lopussa, 23.-25.8. Tanssipuolen opetuksesta vastaa Tanssiva Taidevalaja Kirsi Siponen, ja viikonlopun emäntänä häärää Teresa Rönkä.

- Lisäksi menen taas heinäkuussa Iisalmeen ohjaamaan joogaa Haukirannan Ratsutilan leiriläisille. Sinne voi tulla mukaan joko omalla tai tallin hevosella, mikäli on vailla valmennusta ja omaa riittävän lähtötason. Leiri ma-ke 22.-24.7. Ilmoittautuminen suoraan Haukirannan Ratsutilalle.

Kurssitoiveet, kyselyt ja ilmoittautumiset teksti- tai whatsapp-viestillä 040 5645 485

Nähdään kesän joogissa, tervetuloa mukaan!

Kommentit