Montenegron joogaloma

"Kuvittele paikka, missä rannat ovat yhtä safiirisen upeita kuin Kroatiassa, vuoret jylhät kuin Sveitsissä, rotkot melkein yhtä syvät kuin Coloradossa, rakennukset yhtä elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa.. sitten liitä tähän kaikkeen Välimeren ilmasto ja ahda tämä paikka kaksi-kolmasosan kokoiseen Walesiin.. alat saada kuvan Montenegrosta!" -Lonely Planet

Järjestän yhdessä kuopiolaisen Tilausmatkat Oy:n kanssa joogaloman 'Vuorten ja vetten voima' kuvankauniiseen Montenegroon 10.-17.9.2024. Tällä lomalla voit yhdistää omasta hyvinvoinnista huolehtiminen upeaan maahan tutustumiseen. Joogatunteja viikon aikana on yhteensä 10 kpl: aamuisin (60 min) herätellään kehoa lempein liikkein, ja illan joogissa (90 min) keskitytään enemmän palautumiseen ja rentoutumiseen. Joogat pidetään pääsääntöisesti hotellin kattoterassilla (sateen sattuessa sisätiloissa), ja yksi joogatunti lähimetsään suuntautuvan patikkaretken yhteydessä.

Matkapakettiin (1111 €) sisältyy:
- lennot Helsinki - Dubrovnik - Helsinki
- matkalaukku koneen ruumassa
- lentokenttäkuljetukset kohteessa
- majoitus Hotel Sun Resort kahden hengen huoneessa
- puolihoito (aamiaiset ja päivälliset)
- 10 ohjattua joogaa matkan aikana
- patikointiretki lähimetsään n. 7 km (säävaraus)
- suomenkielisen oppaan palvelut
- käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa

Lisämaksusta:
- majoitus yhden hengen huoneessa +135 €
- merinäköala +105 €
- majoitus lentokenttähotellissa Helsinki-Vantaalla +65 €/hlö/2 hh, +95 €/hlö/1 hh (sis. aamiaisen, lentokenttäkuljetukset ja ilmaisen parkin autolle)
- erilaisia retkiä kohteessa

Matkan hintaan lisätään toimistokulut 15 €/varaus.

Hotel Sun Resort on tasokkaampi hotelli rantabulevardin varrella aivan Herceg Novin keskustan tuntumassa. Hotellilla on oma uima-allas sekä oma ranta ja pieni spa-osasto porealtaineen ja saunoineen. Upeat puitteet rentoon aktiivilomailuun!

Lentoaikataulu:
10.9. Helsinki 17:30 -> 19:35 Dubrovnik (-1h)
17.9. Dubrovnik 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h)(18.9.)

Varaukset suoraan Tilausmatkoille: toimisto@tilausmatkat.info, 017 - 26 333 23

Varaa tästä

Kommentit