Huuhkajankierrokselle metsäjoogaamaan

 

Sunnuntaina 27.8. suunnataan vähän pidemmälle retkelle Huuhkajankierrokselle Varpaisjärven (Lapinlahden) ja Rautavaaran rajalle. Pääset kokemaan luontoyhteyttä, rauhoittumaan, havainnoimaan ympäristöä ja itseäsi erilaisin liike- ja läsnäoloharjoituksin.

Metsäjooga sopii kaikille normaalikuntoisille, niin miehille kuin naisillekin. Mukaan tarvitset säänmukaisen vaatetuksen, metsässä kulkemiseen soveltuvat kengät, istuinalustan, vesipullon ja eväät. Varustaudu myös ötököiden varalta. Säävaraus.

Huuhkajankierroksella maasto on pääosin kuivaa männikkökangasta, mutta reitin varrella on myös pari pientä suota, jotka ylitetään pitkospuita myöten. Polku kiertää erittäin kauniissa ja kumpuilevassa harjumaisemassa. Harjun päältä välkkyvät lammet, mutta monin paikoin myös luonnonkaunis Tiilikkajoki. (luontoon.fi) Reitin pituus on 6 km.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 25.8. teksti-/whatapp-viestillä: 040 5645 485. Lähdetään retkelle aamupäivällä, kesto noin 4-5 tuntia plus matkat. Sovitaan yhteiskyydeistä kun lähtijät on selvillä.

Tervetuloa heittäytymään metsän syliin!

Kommentit