Rentouttava joogahoito



GroundingYin®-joogahoito yhdistää yinjoogan rentouttavimpiin asanoihin akupisteiden ja energiakanavien (meridiaanien) käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen.
 
Yinjooga tukee ja edistää mm. sidekudosten ja nivelten aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden kierto, verenkierto ja ruuansulatus aktivoituvat. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan jopa pidempään kuin tavallisella yinjoogatunnilla, ja asanoiden aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä osallistujia.
 
Joogahoidon lopuksi pääset vielä rentoutumaan mm. tiibetiläisten äänimaljojen harmonisten sointujen avulla.

Joogahoidon jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä. Hoidon vaikutus kestää noin vuorokauden, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Joogahoitotunnit toteutetaan enintään 5-6 henkilön pienryhmissä, näin saat samassa paketissa rauhoittavan yinjoogatunnin sekä lempeän hoitokäsittelyn. Voit myös varata ajan yksilöhoitoon, jolloin pystyn räätälöimään hoidon sopivaksi juuri sinun tarpeisiin. Tai tule yhdessä ystävän kanssa ihanaan parihoitoon.

Yhdessä Luovan Puun Hannahin kanssa toteutamme hieman isommille ryhmille Hyvän Olon Joogahoitoja, jossa yhdistämme GroundingYin®- ja FeminineYin® -joogahoitojen menetelmiä, ja sointurentoutuksessakin on useampia soittimia. Nämä ihanat hemmottelutilaisuudet ovat olleet hyvin pidettyjä ja kysyttyjä. Seuraava Hyvän Olon Joogahoito on Luovassa Puussa lauantaina 22.4.2023 klo 18, tervetuloa rauhouittumaan!

Kommentit