Ihana kuumakivihieronta


Kaipaisitko hetken hellittämistä arjen pyörityksestä? Kuumakivihieronta on erityisesti talviaikaan sopiva ihana hemmotteluhoito, joka tehdään iholle lämpimien kivien ja öljyn kanssa. Asiakas lepää hierontapöydällä peittojen alla, ja kehon osat käsitellään yksi kerrallaan. Kivillä hierotaan jalat, selkä, kädet, sekä haluttaessa vatsa. Hoito lopetetaan lempeään pään ja kasvojen käsittelyyn. Hoitoon on hyvä varata reilu pari tuntia aikaa - alussa kartoitetaan terveydentilaa, itse hieronta kestää 90 minuuttia, jonka jälkeen on vielä hyvä varata hetki palautumiseen ennen kotimatkaa. Hoidon loputtua tarjolla yrttiteetä.

Hoitoon tulon esteitä on mm. erilaiset kehon tulehdustilat, avoimet haavat, ihottumat, turvotus, heikentynyt tunto jossain kehon osassa, kasvaimet, sydänsairaudet. Myös korkea verenpaine, diabetes ja suonikohjut saattaa estää hieronnan. Jos olet epävarma, kysy terveydenhoidon ammatilaiselta sopiiko hoito sinulle.

Huomioithan että hoidossa käytetään paljon öljyä, joten pukeudu sellaisiin mukaviin vaatteisiin ettei haitaa jos niihin menee vähän öljyä. Myös hiukset saattavat hieman öljyyntyä. Puhdista kasvot meikistä ja poista korut ja kellot ennen hoitoa.

Kuumakivihieronnan jälkeen olisi hyvä välttää saunomista, kuumia kylpyjä, ja kovaa fyysistä rasitusta. Anna kehon levätä riittävästi hoidon jälkeen, ja juo normaalia runsaammin vettä.

Lämpimästi tervetuloa kuumakivihierontaan!

Kommentit