Alkukesän onlinejoogat

Loma joogasta vai sittenkin joogaloma? Tänäkin kesänä tarjoan joogaa zoomin kautta, voit osallistua missä ikinä oletkin, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja laitteen (kännykkä, tabletti, tietokone) jonka ruudulta seuraat tuntia. Saat käyttöösi myös tallenteet jokaisesta tunnista, joten ei haittaa vaikka et joka kerta pääsisikään osallistumaan livelähetykseen.

Joogat on tuttuun tapaan jaoteltu kahteen tyypiin: slowjooga sekä yinjooga. Slowjoogaharjoitus on samantyyppinen kuin minun pitämät joogatunnit esim. kansalaisopistoissa - perushathaa, välillä enemmän slow, välillä enemmän flow. Kehon monipuolista liikuttamista ja kuulostelua. Yinjooga taas on lempeää itsestään huolehtimista, jossa pitkäkestoiset asanat auttavat avaamaan kehon ja mielen kireyksiä. Vastapainona nykyajan aktiiviselle elämänmenolle yinjooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen, olemiseen ja kehon kuunteluun.

Touko-kesäkuussa pidän slowjoogaa zoomissa parillisten viikkojen maanantaina klo 18.30-19.45. Kertoja on yhteensä viisi: 3.5, 17.5, 31.5, 14.6 ja 28.6, hinta 35 €.

Yinjoogat taas on torstaina klo 19.00-20.30. parittomilla viikoilla eli 13.5, 27.5, 10.6 sekä 24.6. Neljä kertaa hintaan 32 €.

Jos haluat kaikki joogat käyttöösi, saat sekä slow- että yinjoogat pakettihintaan 60€. Mutta jos mieluummin osallistut vain silloin tällöin, niin yksittäisen kerran hinta on 11€. Ota yhteyttä jos haluat mukaan, mutta maksu tuntuu liian suurelta tilanteeseesi.

Joka kerrasta saat siis tallenteen, joka on katsottavissa neljän viikon ajan. Eli mikäli ostat joko slow- tai yinjoogat, sinulla pitäisi olla pitkälle heinäkuuhun videokirjastossasi kaksi (tai neljä, jos osallistut molempiin) eri joogaohjelmaa, joita voit tehdä milloin tahansa ja niin usein kuin haluat. Videot on kätevästi (youtube) soittolistalla yhden linkin takana, joten käyttö on superhelppoa.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä numeroon 040 5645 485.
Tervetuloa kesäjoogaan!

Kommentit