Tervetuloa!

Onko mielenrauha, hyvinvointi tai jooga lähellä sydäntäsi? Siinä tapauksessa löysit oikeaan paikkaan, lämpimästi tervetuloa!

Teen erilaisia rentouttavia hoitoja, joihin voit tulla nauttimaan kauas arjen kiireistä ja löydät takaisin itseesi. Hoitovalikoimasta löytyy intialaista päähierontaa, tiibetiläistä äänimaljahoitoa ja reikihoitoa. Myös rentouttavat sointukylvyt ryhmille kuuluvat palveluihini.

Tarjoan lempeitä joogatunteja, SlowYogan sekä tällä hetkellä opiskelemani pienryhmille suunnatun GroundingYin®- joogahoidon muodossa, joko sointurentoutuksella tai ilman. Joogatunteja pidän metsässä, luomumansikkapellolla sekä joogasaleilla - ja nykyään myös etäjoogaa netissä. Voit myös itse koota porukan ja tilata minut omaan tilaasi ohjaamaan joogaa.

Rakastan metsää ja luontoa ylipäänsä, ja haluan ohjata asiakkaitanikin luontoyhteyteen. Vien ryhmiä metsään hiljentymään ja aistimaan kaikkia luonnon puolia. Luontoretkillä teemme hiljentymis- ja tietoisuusharjoituksia, lempeää liikettä, ja saattaapa retkeen sisältyä myös rummutusta itsetekemälläni rakkauden rummulla.

Järjestän naisille suunnattuja voimaantumis- ja jakamisiltoja, yleensä uudenkuun tai täydenkuun aikaan. Siskovoimaa!

Teen myös erilaisia makrameejuttuja, tilauksestakin, sekä järjestän makrameetyöpajoja. Kysy lisää jos haluat itse oppia solmimaan esim. amppeleita, ryijyjä, laukkuja..

Suuri haaveeni on joskus viedä ryhmiä useamman päivän hyvinvointiretriitille joko Suomeen tai ulkomaille. Ehkä tapaamme viimeistään siellä?

Peace, Love & Yoga!

Kommentit